Brutal Ink nudi kvalitetan i siguran rad. Svi umjetnici osposobljeni su za pravilno i sigurno tetoviranje kako bi osigurali zdravstvenu sigurnost svim našim klijentima.

Ideja o Brutal ink Tattoo studiju nastala je 2015. godine kada je i otvoren prvi Brutal Ink Tattoo studio u Hrvatskoj. Bilo je to u Vodicama. Danas uz salone u Splitu, Sinju, Rijeci, Zagrebu, Vodicama (otvoreni samo ljeti). Otvoren je salon i u Bjelovaru pod vodstvom našeg Robija & Billija. Brutal Ink postaje prvi Hrvatski lanac salona za tetoviranje, a svojom kvalitetom i higijenskim uvjetima te vrhunskim majstorima spada u vodeće salone u zemji. Povremeno u salonima nudimo i usluge Body Piercing-a, a obavljaju ga vrhunski majstori pirsinga. Kroz studio Brutal Ink danas, uz “majstore” Joku, Srećka (Mate), Enu, Vica, Kapu, Robija i Bilija prodefilirali su kao gosti: Marko Ganić (Temple of Ink), Xeno (I.n.k. tattoo), Hrvoje (Hard Line), Damir (Hard Line), Lux i Ana (Oktania Tattoo), Luka (Temple of Ink), Mario (Memories Tattoo), Žvaki (Anubis Tattoo), Saba (Saba Boy), Riley Taylor te Dino Helvida kao piercer. Tradicija gostovanja najboljih hrvatskih i stranih artista biti će nam i dalje visoko na listi prioriteta. U studiju nudimo tetovaže: Tribal, Black & Grey, Old School, New School, Biomechanical, Letters (slova/natpisi), Tradition, portreti, realizam, orijentalne, Cartoon itd. Naši umjetnici će se prilagoditi vama, često na licu mjesta. Slijedeći vašu želju u realnim okvirima. Gotovo svaki dizajn koji možete zamisliti, može se pretvoriti u lijepu tetovažu. Dođite sa svojim idejama, predlošcima, fotografijama itd… kako biste zajedno sa nama stvorili vlastitu, jedinstvenu umjetnost oslikavanja tijela. Vidimo se u jednom od Brutal Ink studija!

Proces

  • Vaša Ideja

  • Skica

  • Cijena

  • Tetoviranje

Sigurnost naših klijenata od izuzetne je važnosti kod Brutal Ink-a. Osiguravamo da se svi instrumenti i materijali za tetoviranje i pierce bacaju ili steriliziraju u visokotlačnom, visokotemperaturnom autoklavu nakon svake uporabe.
Mi smo na Instagramu